Хто не боїться нестандартних поєднань, заглядайте під кат.
Для вишневого соусу:
- 30 шт свіжих вишень або 300 г заморожених вишень
- 2 ст.л. бальзамічного оцету
- 2 ст.л. білого цукру
- мелений чорний перець
Принцип приготування цього соусу перекликається з рецептом гострих бурячків, які теж подають до м'яса. Зварений натертий буряк відтінюють гострим (хрін та оцет) і солодким (цукор) смаком. Вишневому соусу гострий смак надає оцет і мелений перець.
І ніякої солі! Посолене повинно бути м'ясо, а соус гостро-солодкий.
Спробуйте, якщо не боїтеся нестандартних поєднань :) А якщо вам раптом не сподобається, то забудьте про солодкі соуси до м'яса, і дістаньте з холодильника гірчицю, кетчуп і майонез.
ммммм...супер соус, для мене те що треба! з м’ясом неперевершено!
ВідповістиВидалити