вівторок, червня 21

Курка фарширована грибами



  • 1 курка
  • 400 г глив або печериць
  • 1 цибулина
  • сіль, перець, олія чи масло


Гриби обсмажуємо з цибулею у невеликій кількості олії чи масла, солимо і перчимо, охолоджуємо.

Розрізаємо курку на порційні шматки, солимо їх і перчимо. Філе надрізаємо, але не до кінця, так, щоб утворилася кишеня, у яку кладемо кілька ложок обсмажених грибів. У ніжках теж можна зробити розрізи або покласти фарш під шкірку.

Форму змащуємо олією, викладаємо шматочки курки і запікаємо трохи більше години при 200 гр. Я запікаю у режимі гриль з обдувом і один раз перевертаю шматки курки на другий бік.

Ми їли курку з свіжоспеченим хлібом, свіжими огірками та помідорами.


Немає коментарів:

Дописати коментар