середа, квітня 13

Ще один рецепт паски. Великодні рецепти.


Необхідні інгредієнти:
  • 1 кг борошна
  • 8 яєць
  • 1,5 скл. молока
  • 100 г дріжджів
  • 150 г масла
  • 1 скл.+ 3ст.л. цукру 
  • ванільний цукор
  • запарені родзинки
  • цедра лимона
Готувати паску, як і в попередньому рецепті - Рецепт паски, тільки жовтки і білки збити з цукром разом. 


Тісто виходить зовсім не густе, але не потрібно додавати більше борошна. Воно дуже наростає і в процесі готування, і в духовці. Тому паска за цим рецептом виходить пухка, в міру солодка і дуже смачна. 

Немає коментарів:

Дописати коментар