понеділок, квітня 4

Свиняча грудинка


Для поціновувачів свинячої грудинки пропоную дуже простий рецепт:


Свинячу грудинку на реберцях помити, обсушити. Потім добре посолити і поперчити, змастити звичайною гірчицею, дати постояти 30 хв. і пекти при 200 гр. близько години. Час випікання залежить від ваги грудинки (загальний розрахунок часу: 25 хв на кожен кг + 25 хв на шматок), але я свинину краще перепечу, ніж недопечу :))

Вийняти з духовки, дати постояти 5 хв, нарізати вздовж по реберцях і одразу подавати.


Я пекла більше години, і як результат, ця грудинка просто танула в роті. І ще дуже виразний контраст смаків - зверху м'ясо було гостре і солене, а всередині солодкувате. Це дуже смачно!

Немає коментарів:

Дописати коментар