Куряче філе універсальний продукт. І на відбивні згодиться, і в зупу піде, і цілим обсмажити можна, попередньо замаринувавши у цікавому соусі, а деякі сміливці навіть карпаччо пробують з нього зробити.
Я пропоную нафарширувати куряче філе сирною масою і запекти. Такий варіант дуже ситного і ароматного обіду чи вечері; до того ж подобається дітям (може не всім :) але мій дуже любить).
Для цієї страви потрібно:
- 3 курячих філе
- 300 г домашнього сиру
- 80 г масла
- 5 зубчиків часнику
- сіль, перець
- зелень
Домашній сир розтерти з маслом, додати порізаний або роздушений часник, улюблену зелень (в мене був сухий кріп), посолити, поперчити і добре вимішати.
Філе помити, обсушити, зробити у ньому глибокі надрізи або розрізати філе вздовж і розгорнути книжечкою. Нафарширувати сирною масою, викласти у змащену форму, зверху посолити і поперчити. Пекти близько години при 200 гр.
Це нафаршироване філе перед візитом в духовку. Я робила надрізи і так фарширувала. Відбивати філе не треба!
А це вже готове філе. Зелені вкраплення у начинці - це спечений часник.
дуже цікавий рецепт. а філейки потім не проблема розрізати на порції?
ВідповістиВидалитиZosia., нарізаєш впоперек, щоб було видно, як вона зафарширована сиром (сир тримається купи, не вилітає).
Видалитиробила курочку за твоїм рецептом. цікавий смак, чоловікові дуже сподобалось, гостям теж, вже навіть рецепт питають :)
ВідповістиВидалитиZosia, тішуся, що чоловікові та гостям сподобалося! А тобі як? :)
Видалити