Пекла я сьогодні вперше за цим рецептом (рецепт брала з відомої книжки) і ось що вийшло.
Простий рецепт кокосового печива:
- 1 білок
- 4 ст.л. цукру
- 2 ч.л. кукурудзяного борошна
- 90 г кокосової стружки
Змішуємо міксером білок з дрібкою солі, потім додаємо цукор і збиваємо до стану міцної піни. Додаємо борошно і кокосову стружку, перемішуємо. Маса повинна триматися купи і не розтікатися.
Я формувала печиво руками і викладала на пергаментний папір, вийшло 14 штук. Пекла у попередньо розігрітій до 150 гр. духовці рівно 15 хв.
Печиво вийшло не дуже солодке, у смаку домінував кокос, хоча на фото в книжці зображено бізе (я і не чекала бізе, бо яке може вийти бізе з 1 білка). Ми пробували печиво ще теплим і нам дуже сподобалося. Коли печиво вистигло, то краї стали сухі, тому напевно треба пекти менше 15 хв. і пильнувати, щоб не зарум'янилося як на моєму фото. В загальному рецептом я задоволена - швидко готується і досить смачне. Наступного разу спробую дати 2 білки і збільшити к-ть цукру, подивлюся яке вийде. Буду експериментувати, бо як я вже писала, кокосове печиво я люблю :)
Клацніть Детальніше і будуть фото до випічки і після.
Клацніть Детальніше і будуть фото до випічки і після.
в мене вийшло бізе)і занадто солодке)навпаки хотіла такі як на фото печеньки)а точно муки 2 ч.л.?
ВідповістиВидалититак, борошна кукурудзяного 2 чайні ложки. але ще треба додати 90 грам кокосової стружки і саме вона схопить тісто і вийде печиво, а не бізе.
ВідповістиВидалитиа цукор - це вже справа смаку, наступного разу кладіть менше цукру.
я дала цілу пачку стружки)100 гр)
ВідповістиВидалити:) чого ж тоді бізе вийшло?
ВідповістиВидалитину, якщо чесно, я і чекала бізе)але надіялася, що буде таке...схоже на звичайне печиво)
ВідповістиВидалития маю ще пару рецептів кокосового печива, не бізе, а такого власне печива, спечу найближчим часом і поділюся рецептом.
ВідповістиВидалитиабо якщо хочете, скину ці рецепти вам на мейл.
дякую)буду дуже вдячна за рецепти))
ВідповістиВидалити