вівторок, березня 1

Рис з оливками

Цей пост є продовження попередніх простих рецептів на вечерю.

Отже, простий рецепт рису з оливками (готується приблизно 20 хв).
На 4 порції беру:

  • 2 середні морквини
  • 1 білу цибулину або пучок зеленої
  • 4 зубчики часнику
  • базилік свіжий або сухий
  • свіжа петрушка 
  • 1/2 банки зелених фаршированих перцем оливок
  • 1 скл. довгого рису
  • 5 ст.л. соєвого соусу
Натираю моркву на крупній терці, ріжу кубиками цибулю, часник і обсмажую до готовності на олії у каструлі, де буду власне готувати рис. Додаю сіль, перець, базилік, петрушку, соєвий соус, промитий рис і акуратно заливаю кип'яченою водою 2,5 скл, не перемішую. Зверху викладаю оливки. Накриваю кришкою і готую на маленькому вогні приблизно 15 хв. 

Рис з оливками виходить дуже ароматний і смачний. Він смакує сам по собі, а можна подати з салатом і смаженим м'ясом. 

Смачного!

P.S. На календарі вже весна, а на вулиці ще дуже гарний сніг.

7 коментарів:

  1. Зима цього року дійсно неймовірна, а ще коли маленький ангелочок ступає своїми ніжками по снігу,то ти розумієш, що життя не обходить тебе стороною, а дарує найбільше, що може дати - щастя!

    ВідповістиВидалити
  2. Рис получився абалдєнний...така смакота)))).Тільки що приготувався.Дякую за рецепт. Так просто і так легко , і швидко.

    ВідповістиВидалити
  3. На здоров'я! Він такий ароматний...шкода що в блозі того не відчути :)

    ВідповістиВидалити
  4. дякую за блог! він просто немовірний, те що я дуже давно шукала і не могла знайти

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую вам за похвалу! Готуйте з насолодою )))

    ВідповістиВидалити