Отже, простий рецепт рису з оливками (готується приблизно 20 хв).
На 4 порції беру:
- 2 середні морквини
- 1 білу цибулину або пучок зеленої
- 4 зубчики часнику
- базилік свіжий або сухий
- свіжа петрушка
- 1/2 банки зелених фаршированих перцем оливок
- 1 скл. довгого рису
- 5 ст.л. соєвого соусу
Натираю моркву на крупній терці, ріжу кубиками цибулю, часник і обсмажую до готовності на олії у каструлі, де буду власне готувати рис. Додаю сіль, перець, базилік, петрушку, соєвий соус, промитий рис і акуратно заливаю кип'яченою водою 2,5 скл, не перемішую. Зверху викладаю оливки. Накриваю кришкою і готую на маленькому вогні приблизно 15 хв.
Рис з оливками виходить дуже ароматний і смачний. Він смакує сам по собі, а можна подати з салатом і смаженим м'ясом.
вітаю з весною! ))
ВідповістиВидалитидякую.
ВідповістиВидалитиЗима цього року дійсно неймовірна, а ще коли маленький ангелочок ступає своїми ніжками по снігу,то ти розумієш, що життя не обходить тебе стороною, а дарує найбільше, що може дати - щастя!
ВідповістиВидалитиРис получився абалдєнний...така смакота)))).Тільки що приготувався.Дякую за рецепт. Так просто і так легко , і швидко.
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Він такий ароматний...шкода що в блозі того не відчути :)
ВідповістиВидалитидякую за блог! він просто немовірний, те що я дуже давно шукала і не могла знайти
ВідповістиВидалитиДякую вам за похвалу! Готуйте з насолодою )))
ВідповістиВидалити