понеділок, лютого 28

Прості рецепти на вечерю :)

Часто буває так, що ввечері приходиш додому замучений і з великим бажанням з'їсти слона, а його (слона) ще ніхто не приготував. Обставини склалися так, що ваша мама поїхала після шейпінгу на манікюр, а в обов'язки вашої домогосподарки не входить готувати їжу або ви з сім'єю живете окремо і ключі від кухні нікому не довіряєте. Одним словом біда чорна...

У таких випадках я готую щось швидке, просте і ситне. Наприклад макарони з соусом або рис з оливками.



Простий рецепт макаронів з соусом (на 4 людей).


У великій каструлі ставлю воду, солю, коли закипить, всипаю 1 скл. замороженого горошку. Коли горошок закипить, всипаю 200 гр макаронів. Відварюю їх до готовності і гарячі додаю у соус. Соус готую паралельно, головне розрахувати так, щоб соус був готовий або разом з макаронами, або трохи швидше.
Для соусу ріжу кубиками одну цибулину і підтушую її на олії, додаю 300 г фаршу, сушений базилік, орегано, обсмажую, додаю заморожений і порізаний червоний перець, 3 ст.л. томатної пасти, сіль, перець і 1 ч.л.цукру. Тушкую все разом 7-10 хв. Коли соус густіє, то доливаю воду, у якій варяться макарони. Ось такий мій соус.
Рецептів макаронів з соусом є дуже багато. Я люблю саме цей за поєднання фаршу, зеленого горошку і червоного перцю. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар