неділю, жовтня 25

Крілик тушкований в сметані.



Дуже простий та швидкий у приготуванні рецепт тушкованого крілика. Мінімум роботи і фантастичний результат - м'ясо м'яке та ароматне і багато підливки. Мені найбільше смакує з картопляним пюре.
  • тушка кроля (в мене був невеликий, вагою 1,5 кг)
  • 2 цибулини
  • сіль, перець, олія, борошно
  • 1 склянка домашньої сметани
Крілика порізати на порційні шматочки, посолити, поперчити. Кожен шматок обмокати у борошні та обсмажити на олії до добре золотої скоринки. Обсмажені шматочки м'яса щільно викласти у каструлю з товстим дном, додати нарізану півкільцями цибулю, посолити, поперчити, додати домашню сметану і залити гарячою водою, щоб та лише покрила продукти.
Тушкувати 45-60 хвилин.



Немає коментарів:

Дописати коментар