Нещодавно готувала м'ясний хлібець, вийшов смачний і ароматний. Рецепт дуже простий.
Для м'ясного хлібця треба взяти:
- 600г нежирної свинини чи яловичини
- 1 велике яйце
- 1 цибулина
- 4 зубчики часнику
- 2 шматки білого хліба
- 125 мл (пів склянки) молока
- 1 ч.л. гірчиці
- сіль, перець
- улюблені сухі трави чи 2 ст.л. кетчупу
Хліб нарізати на шматочки, залити молоком. М'ясо змолоти, додати яйце, сіль, перець, гірчицю. В блендері подрібнити цибулю з часником, потім додати замочений хліб разом з молоком, знову зблендати і додати цю масу до м'яса. Все добре вимішати, попробувати чи не замало солі.
Форму для запікання змастити маслом і посипати дрібними сухарями. Викласти у форму готову масу, розрівняти, посипати зверху улюбленими сухими травами (я посипала орегано) або змастити верх хлібця кетчупом.
Випікати при 190гр протягом 1 години. Вийняти з духовки, дати постояти 10 хв, а вже потім нарізати.
Дякую! Хлібець вдався смачнючий! Я ще додала дрібку тертого мускатного горіха. Пікантно))
ВідповістиВидалитиНа здоров'я!
ВидалитиДуже класно
ВідповістиВидалитиДякую:)
ВідповістиВидалити