вівторок, листопада 12

Свиняча рулька з тушеною квашеною капустою




Рулька з квашеною капустою - прекрасний варіант обіду чи вечері в прохолодний день. 
Приготування не потребує багато зусиль, але результат надзвичайний. М'ясо м'яке та соковите всередині, та пропечене і хрустке зверху, доповнюється квашеною капустою.
Свинячі рульки (голяшки) добре миємо, обсушуємо та натираємо сумішшю солі, свіжомеленого перцю та коріандру за бажанням. Залишаємо в холодильнику протягом доби, щоб м'ясо промаринувалося.

Кладемо рульки в каструлю з холодною водою, додаємо цибулю, моркву, селеру, лавровий лист та інші улюблені присмаки, варимо на середньому вогні приблизно 2 години. Пробуємо бульйон на смак, якщо бульйон смачний, то м'ясо теж буде смачне. Додаємо за потреби сіль, перець... 

Тушкуємо квашену капусту за цим рецептом.

Зварену рульку кладемо в форму для запікання та печемо в духовці при 200гр приблизно 1,5 години, щоб м'ясо гарно зарум'янилося.



Немає коментарів:

Дописати коментар