Рулька з квашеною капустою - прекрасний варіант обіду чи вечері в прохолодний день.
Приготування не потребує багато зусиль, але результат надзвичайний. М'ясо м'яке та соковите всередині, та пропечене і хрустке зверху, доповнюється квашеною капустою.
Кладемо рульки в каструлю з холодною водою, додаємо цибулю, моркву, селеру, лавровий лист та інші улюблені присмаки, варимо на середньому вогні приблизно 2 години. Пробуємо бульйон на смак, якщо бульйон смачний, то м'ясо теж буде смачне. Додаємо за потреби сіль, перець...
Тушкуємо квашену капусту за цим рецептом.
Зварену рульку кладемо в форму для запікання та печемо в духовці при 200гр приблизно 1,5 години, щоб м'ясо гарно зарум'янилося.
Немає коментарів:
Дописати коментар