Квасоля вийшла смачна, дуже ароматна, і смакує як гарячою, так і холодною. Готуйте і насолоджуйтеся :)
На 4 порції:
- 300 г білої великої квасолі
- 6 середніх помідорів
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 200-300 г ковбасок (можна не давати)
- по 1 невеликому пучку кропу, петрушки і базиліку
- сіль, перець, олія
Квасолю відварити до готовності, але пильнувати, щоб не переварилася. Зцідити воду і у каструлю з гарячою квасолею додати сіль, перець, порізану зелень та подрібнений часник, накрити кришкою та відставити.
Тим часом у великій сковорідці підсмажити до прозорості цибулю, додати порізані кубиками помідори, з яких попередньо зняти шкірку. Коли помідори будуть повністю готові, додати квасолю з травами та порізані ковбаски, ще посолити, потримати на вогні хвилинку і можна подавати. Смачного!
Ковбаски можна попередньо обсмажити на сковорідці або приготувати на грилі. Можна готувати без ковбасок, вийде прекрасний вегетаріанський варіант.
Щодо цієї страви, то можу сказати лише одне - вона перевершила мої сподівання :) я не думала, що буде так смачно!
Немає коментарів:
Дописати коментар