субота, жовтня 8

Квасоля з помідорами, ковбасками і пряними травами


Цим рецептом (а також і квасолею) зі мною поділилася моя сусідка Оксана, за що їй велике спасибі!

Квасоля вийшла смачна, дуже ароматна, і смакує як гарячою, так і холодною. Готуйте і насолоджуйтеся :)



На 4 порції:
  • 300 г білої великої квасолі 
  • 6 середніх помідорів
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 200-300 г ковбасок (можна не давати)
  • по 1 невеликому пучку кропу, петрушки і базиліку
  • сіль, перець, олія
Квасолю відварити до готовності, але пильнувати, щоб не переварилася. Зцідити воду і у каструлю з гарячою квасолею додати сіль, перець, порізану зелень та подрібнений часник, накрити кришкою та відставити.

Тим часом у великій сковорідці підсмажити до прозорості цибулю, додати порізані кубиками помідори, з яких попередньо зняти шкірку. Коли помідори будуть повністю готові, додати квасолю з травами та порізані ковбаски, ще посолити, потримати на вогні хвилинку і можна подавати. Смачного!

Ковбаски можна попередньо обсмажити на сковорідці або приготувати на грилі. Можна готувати без ковбасок, вийде прекрасний вегетаріанський варіант.

Щодо цієї страви, то можу сказати лише одне - вона перевершила мої сподівання :) я не думала, що буде так смачно!

Немає коментарів:

Дописати коментар