Коли з'являється свіжа шпарагівка, завжди готую її за цим рецептом.
Квасолю помити, обрізати хвостики з обох боків. Закласти у киплячу посолену воду і відварити майже до готовності, приблизно 5 хв. Поки вариться квасоля, подрібнити руками білий хліб і поставити під гриль, щоб сухарики були вже готові.
Злити воду, додати у каструлю 1-2 ложки домашньої сметани, масло, свіжомелений перець. На сильному вогні рідина швидко випарується, зі сметани утвориться масло.
Розкласти по тарілках, присипати сухариками і одразу подавати. Смачного!
Дуже смачно! Простий приємниий рецепт. Спробуйте.
ВідповістиВидалитиДякую за похвалу :) Вона теж завжди приємна :)
ВідповістиВидалитизараз приготую...скуштуємо)))))
ВідповістиВидалити