Якраз закінчила ліпити вареники з вишень. Вони не дуже фотогенічні, але дуже смачні :)
Тісто, як звичайно: борошно, яйце, вода.
Для начинки: треба вийняти з вишень кісточки і перекласти їх на дуршлаг, щоб стік зайвий сік.
У начинку я цукор не додаю, зате, коли вареники зваряться, я щедро поливаю їх розтопленим маслом і посипаю цукровою пудрою. Секрет дуже простий - більше цукрової пудри і масла, і буде вам щастя!
Як ліпити вареники я докладно розповідала тут. Більше фото нижче:
Ми з чоловіком жартували, що смак вареників з вишень дуже залежить від кількості білого порошку, яким їх посипають )) Не відмовляйтеся від такої смакоти, якраз сезон вишень!
Немає коментарів:
Дописати коментар