вівторок, липня 5

Кабачкові язички.


Все залежить від того, які в нас є кабачки. Звичайно краще брати невеликі до 15 см, вони мають тонку ніжну шкірку і ще не сформоване насіння всередині.  Такі молоді невеликі кабачки я нарізаю поздовж і не солю. Якщо кабачки вже мають сформоване насіння і товстішу шкірку, то очищаємо їх від шкірки і насіння, нарізаємо напівкружальцями, трошки підсолюємо, щоб вони зм'якли, а вже тоді смажимо.

Готую дві тарілки: в одній борошно, в другій - яйця, розбиті виделкою і посолені. Розігріваю сковорідку з олією, кабачок спочатку в борошно, потім в яйце і тоді на сковорідку. Обсмажую з двох боків на середньому вогні.



Дуже смачно з свіжим помідором, кропом і часником.


2 коментарі: