суботу, червня 11

П'ятничний салат


Приготувала салат з того, що було під рукою, вийшло дуже смачно та свіжо. Подаю тут як ідею.



  • 200 г вареної телятини або 1 невеликий варений язик, або 1 невелике варене серце
  • 8 редисок
  • 2 огірки
  • зелена цибуля, кріп
  • 3 варених яйця
  • олія, сік лимона, бальзамічний оцет, сіль, перець, гірчиця
У мене було невелике варене серце, яке можна замінити вареним язиком або телятиною. Порізати соломкою разом з редискою та огірком, додати посічений кріп та зелену цибулю, порізані білки яєць.

Жовтки яєць розтерти з 1 ч.л. гірчиці, 1 ст.л. лимонного соку, 1 ч.л. бальзамічного оцету, посолити, поперчити та вливати олію (приблизно 4 ст.л., можна більше), продовжуючи розтирати до однорідної маси. Залити салат, розмішати і дати настоятися 5-10 хв. Смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар