Приготувала салат з того, що було під рукою, вийшло дуже смачно та свіжо. Подаю тут як ідею.
- 200 г вареної телятини або 1 невеликий варений язик, або 1 невелике варене серце
- 8 редисок
- 2 огірки
- зелена цибуля, кріп
- 3 варених яйця
- олія, сік лимона, бальзамічний оцет, сіль, перець, гірчиця
У мене було невелике варене серце, яке можна замінити вареним язиком або телятиною. Порізати соломкою разом з редискою та огірком, додати посічений кріп та зелену цибулю, порізані білки яєць.
Жовтки яєць розтерти з 1 ч.л. гірчиці, 1 ст.л. лимонного соку, 1 ч.л. бальзамічного оцету, посолити, поперчити та вливати олію (приблизно 4 ст.л., можна більше), продовжуючи розтирати до однорідної маси. Залити салат, розмішати і дати настоятися 5-10 хв. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар