пʼятниця, квітня 8

Бутербродні пасти. Прості рецепти приготування пасти для бутербродів.


Бутербродні пасти готують з різних продуктів, що кому до смаку.

Інгредієнти для бутербродних паст треба дрібно нарізати, розтирати, перемішувати до однорідної маси. Такі пасти використовують для бутербродних тортів, які зручно приготувати вдома і взяти з собою на пікнік. Сезон вже відкрився!

Пропоную свої улюблені рецепти :)

Бутербродна паста з домашнього сиру.

Варіант 1.
  • сир домашній 250г
  • масло 80 г
  • гострий мелений перець чілі 1/2 ч.л.
  • мелений солодкий червоний перець (паприка) 1 ч.л.
  • сіль 
Варіант 2.
  • сир домашній 250г
  • масло 80 г
  • часник подрібнений 3 зубчики
  • мелений чорний перець 1/4 ч.л.
  • кріп дрібно порізаний 1 ст.л.
  • сіль
Розтерти до однорідної маси. Змастити скибки батона чи багета. Викласти зверху кружальця помідора, вареного яйця, огірка свіжого чи квашеного, ковбаси чи шинки.
Я так сильно люблю ці канапки, що вони мені деколи сняться :)) І ще я сумніваюся, що хтось може з'їсти їх більше ніж я :)



Бутербродна паста з печінки.
  • 250г яловичої печінки 
  • 1 велика морквина
  • 1 середня цибулина
  • 2 ст.л. майонезу
  • зелень
Печінку відварити до готовності (недовго, 15-20 хв.), потерти на крупній терці. Обсмажити на олії цибулю порізану півкружальцями та моркву, натерту на терці. Змішати печінку та обсмажені овочі, добре посолити і поперчити, додати майонез та зелень.


Форшмак несправжній.


Варіант 1.
  • консерва сардина в олії
  • 1 плавлений сирок
  • 1 варене яйце
  • 1 біла цибулина, а краще невеликий пучок зеленої цибулі 
  • майонез
Цей форшмак напевно всім знайомий ще з дитинства (совєцкого). Цибулю дрібно порізати, всі інгредієнти змішати і отриманою масою змастити скибки чорного хліба .

Варіант 2.

  • консерва сардина в олії
  • 250 г домашнього сиру
  • 1 біла цибулина, а краще невеликий пучок зеленої цибулі 
  • невеликий пучок кропу
  • майонез
Все змішати до однорідної маси. Змастити скибки чорного хліба або їсти як салат.




1 коментар:

  1. Моя сестра робила фаршмак 1-го варіанту, казала, що дуже сподобався. Спробую й собі зробити, а про свої враження напишу згодом

    ВідповістиВидалити