Бутербродні пасти готують з різних продуктів, що кому до смаку.
Інгредієнти для бутербродних паст треба дрібно нарізати, розтирати, перемішувати до однорідної маси. Такі пасти використовують для бутербродних тортів, які зручно приготувати вдома і взяти з собою на пікнік. Сезон вже відкрився!
Пропоную свої улюблені рецепти :)
Бутербродна паста з домашнього сиру.
Варіант 1.
- сир домашній 250г
- масло 80 г
- гострий мелений перець чілі 1/2 ч.л.
- мелений солодкий червоний перець (паприка) 1 ч.л.
- сіль
Варіант 2.
- сир домашній 250г
- масло 80 г
- часник подрібнений 3 зубчики
- мелений чорний перець 1/4 ч.л.
- кріп дрібно порізаний 1 ст.л.
- сіль
Розтерти до однорідної маси. Змастити скибки батона чи багета. Викласти зверху кружальця помідора, вареного яйця, огірка свіжого чи квашеного, ковбаси чи шинки.
Я так сильно люблю ці канапки, що вони мені деколи сняться :)) І ще я сумніваюся, що хтось може з'їсти їх більше ніж я :)
Я так сильно люблю ці канапки, що вони мені деколи сняться :)) І ще я сумніваюся, що хтось може з'їсти їх більше ніж я :)
Бутербродна паста з печінки.
- 250г яловичої печінки
- 1 велика морквина
- 1 середня цибулина
- 2 ст.л. майонезу
- зелень
Печінку відварити до готовності (недовго, 15-20 хв.), потерти на крупній терці. Обсмажити на олії цибулю порізану півкружальцями та моркву, натерту на терці. Змішати печінку та обсмажені овочі, добре посолити і поперчити, додати майонез та зелень.
Форшмак несправжній.
Варіант 1.
Форшмак несправжній.
Варіант 1.
- консерва сардина в олії
- 1 плавлений сирок
- 1 варене яйце
- 1 біла цибулина, а краще невеликий пучок зеленої цибулі
- майонез
Цей форшмак напевно всім знайомий ще з дитинства (совєцкого). Цибулю дрібно порізати, всі інгредієнти змішати і отриманою масою змастити скибки чорного хліба .
Варіант 2.
Варіант 2.
- консерва сардина в олії
- 250 г домашнього сиру
- 1 біла цибулина, а краще невеликий пучок зеленої цибулі
- невеликий пучок кропу
- майонез
Все змішати до однорідної маси. Змастити скибки чорного хліба або їсти як салат.
Моя сестра робила фаршмак 1-го варіанту, казала, що дуже сподобався. Спробую й собі зробити, а про свої враження напишу згодом
ВідповістиВидалити