Готувати крученики насправді дуже швидко і просто. Беремо добре м'ясо, як на відбивні, нарізаємо його, тонко відбиваємо, солимо, перчимо. Якщо готую крученики з телятини, то попередньо запарений чорнослив кладу на відбивну, закручую, панірую в муці і обсмажую на середньому вогні. Потім викладаю крученики у жаростійкий посуд і заливаю вершками, змішаними з м'ясним соком зі сковорідки. Ставлю у попередньо нагріту до 180 гр духовку на 20 хв.
Результат перевершить всі ваші сподівання! Смачного!
Дуже добре смакують телячі крученики з соусом з вишень, рецепт якого подам найближчим часом.
Крученики мені так і пахнуть аж сюди.Треба вчити дитину жувати щоб швидше вже приготувати їх))).
ВідповістиВидалитиЇх можна готувати не лише з телятини, а також з курки, свинини, просто начинку змінювати. Дивися тут http://prostirecepty.blogspot.com/2011/03/blog-post_02.html
ВідповістиВидалитиАмене цікавить рецепт отого вишневого соусу....
ВідповістиВидалитинапишу сьогодні. їду, куплю стейки і приготую до них соус, потім виставлю
ВідповістиВидалити