понеділок, вересня 21

Тости з грушами на сніданок



Дуже ситний і смачний сніданок: тости з грушами, доповнений м'яким сиром.

Для тостів:
  • 4-6 шматків батона сихівського
  • 2 яйця
  • 4 ст. л. молока
  • 1 ст. л. цукру
  • масло для обсмажування
Груші:
  • 40г масла
  • 2 ст. л. цукру
  • 4 груші
Починаємо з приготування груш: у сковорідці розігріваємо масло, додаємо цукор і  перемішуємо. Коли цукор розчиниться і почне булькати, додаємо нарізані скибочками груші, акуратно перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин на середньому вогні. Якщо смакує, до груш можна додати меленої кориці, ваніль, горіхи, родзинки.

Готуємо тости: яйця збиваємо з молоком та цукром. У великій сковорідці розігріваємо масло, скибочки батона добре вмочуємо у яєчно-молочну суміш і викладаємо у розігріте масло. Смажимо з обидвох боків до зарум'янення.

На тости викладаємо груші та поливаємо соком, що утворився.




Немає коментарів:

Дописати коментар