Дуже ситний і смачний сніданок: тости з грушами, доповнений м'яким сиром.
Для тостів:
- 4-6 шматків батона сихівського
- 2 яйця
- 4 ст. л. молока
- 1 ст. л. цукру
- масло для обсмажування
Груші:
- 40г масла
- 2 ст. л. цукру
- 4 груші
Починаємо з приготування груш: у сковорідці розігріваємо масло, додаємо цукор і перемішуємо. Коли цукор розчиниться і почне булькати, додаємо нарізані скибочками груші, акуратно перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин на середньому вогні. Якщо смакує, до груш можна додати меленої кориці, ваніль, горіхи, родзинки.
Готуємо тости: яйця збиваємо з молоком та цукром. У великій сковорідці розігріваємо масло, скибочки батона добре вмочуємо у яєчно-молочну суміш і викладаємо у розігріте масло. Смажимо з обидвох боків до зарум'янення.
На тости викладаємо груші та поливаємо соком, що утворився.
Немає коментарів:
Дописати коментар