Смачний салат я куштувала нещодавно на гостині. Готувала його вже неодноразово, тому ділюся рецептом.
- 3 моркви середнього розміру
- 3 бурячки середнього розміру
- 3 картоплини середнього розміру
- 6 ст. л. консервованого горошку (половину півлітрової банки)
- 1/4 цибулини
- 100г копченої ковбаси
- сіль, перець, майонез
Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо тонкими смужками, як на фрі. Обсмажуємо до готовності у невеликій кількості олії, охолоджуємо.
Моркву і буряк миємо, чистимо і тремо на терці для корейської моркви.
Четвертинку цибулини нарізаємо дрібними кубиками. Ковбасу тонкими смужками.
Змішуємо у салатниці або викладаємо окремими купочками на великий таріль: готову картоплю, моркву, буряк, цибулю, горошок, ковбасу і майонез, солимо, перчимо.
Перемішуємо безпосередньо перед вживанням.
Немає коментарів:
Дописати коментар