Молоді кабачки, начинені курячим філе та запечені з сиром - смачна літня страва, яка швидко і просто готується.
- 4 молоді кабачки
- 1 велике куряче філе
- 1 зубчик часнику
- половинка маленької цибулини
- сіль, перець
- 1-2 ст. л. майонезу
- твердий сир
Куряче філе необхідно попередньо замаринувати: для цього нарізаємо його невеликими полосками або взагалі кубиками, додаємо дрібно посічений часник та половинку маленької цибулини, сіль, перець та майонез. Все добре перемішуємо і відставляємо на 30 хв.
Молоді кабачки розрізаємо поздовж, чайною ложечкою акуратно вибираємо серединку. Приблизно половину цієї кабачкової м'якоті без насіння я додала у начинку з курячого філе.
Викладаємо начинку в підготовлені кабачки, посипаємо натертим твердим сиром.
Печемо при температурі 200гр 30хв.
Немає коментарів:
Дописати коментар