пʼятниця, червня 19

Кабачки фаршировані курячим філе



Молоді кабачки, начинені курячим філе та запечені з сиром - смачна літня страва, яка швидко і просто готується.

  • 4 молоді кабачки
  • 1 велике куряче філе
  • 1 зубчик часнику
  • половинка маленької цибулини
  • сіль, перець
  • 1-2 ст. л. майонезу
  • твердий сир
Куряче філе необхідно попередньо замаринувати: для цього нарізаємо його невеликими полосками або взагалі кубиками, додаємо дрібно посічений часник та половинку маленької цибулини, сіль, перець та майонез. Все добре перемішуємо і відставляємо на 30 хв.

Молоді кабачки розрізаємо поздовж, чайною ложечкою акуратно вибираємо серединку. Приблизно половину цієї кабачкової м'якоті без насіння я додала у начинку з курячого філе. 

Викладаємо начинку в підготовлені кабачки, посипаємо натертим твердим сиром.

Печемо при температурі 200гр 30хв.





Немає коментарів:

Дописати коментар