середу, березня 18

Зупа з броколі


Таку зупу з броколі я вже вкотре варю на вечерю, дуже нам смакує і швидко готується.
  • 1 середня морквина
  • 1 цибулина
  • 1 невеликий корінь селери
  • 4 середніх картоплини
  • 80 г рису довгозернистого
  • 400г замороженої броколі
  • кріп, петрушка
  • тушівка зі свинини (не обов'язково)
У каструлю налити 2,5 л води, довести до кипіння та покласти у каструлю нарізану цибулю, селеру та моркву, посолити. Варити на невеликому вогні 10 хв, потім додати нарізану картоплю, всипати промитий рис та варити ще 15 хв. Додати у майже готову зупу домашню тушівку зі свинини та заморожену броколі, почекати коли зупа знову закипить і варити ще 3-5хв. Відставити зупу з вогню та додати зелень петрушки і кропу.  



Немає коментарів:

Дописати коментар