вівторок, червня 10

Яловичина з овочами. Простий рецепт.



Дуже смачна соковита яловичина виходить за цим рецептом. Рекомендую приготувати.

  • яловичина
  • морква
  • цибуля
  • олія, сіль, перець, сухе орегано
Яловичину нарізуємо крупними шматками, обсмажуємо на олії до золотистої скоринки, викладаємо у форму для запікання, солимо і перчимо зверху.

На тій самій сковорідці обсмажуємо на олії цибулю нарізану півкільцями та моркву нарізану крупною соломкою. Викладаємо обсмажені овочі у форму до м'яса, посипаємо орегано і заливаємо дуже гарячою водою так, щоб вона тільки покрила м'ясо.

Ставимо у попередньо розігріту до температури 200гр духовку на 1,5-2 години. За цей час м'ясо стане дуже м'яким, а овочі не втратять свою форму.

Подаємо з гарніром та салатом.

4 коментарі:

  1. Доброго вечора!Чи накриваєте в його кришкою?

    ВідповістиВидалити
  2. Смакота! Вже декілька разів готувала. Синочок (2 роки) виїдає моркву :)))

    ВідповістиВидалити