понеділок, червня 9

Овочі на грилі




Попередньо маринуємо овочі на 5-6 годин: печериці, солодкий перець, баклажани та кабачки.

Печериці 1 кг чистимо акуратно, щоб залишилися цілі, 5 великих цибулин чистимо і нарізаємо грубими кільцями, перемішуємо печериці з цибулею, солимо, перчимо і перемішуємо з сумішшю 4 ст.л. майонезу та 1 ст.л. негострої гірчиці.

Солодкий перець, баклажани та кабачки нарізати та замаринувати у суміші сіль, перець, оливкова олія та бальзамічний оцет.

Як варіант баклажани та кабачки можна нарізати перед самим грилюванням, посолити, поперчити та накрити зверху шматочком шпондера і так грилювати. Перевертати обережно, щоб шпондер не випав.

1 коментар:

  1. Готували на вихідних овочі за цим рецептом. Велике дякую!!! Овочі вийшли ням-ням. Завжди цікаво було як ресторанах овочі такі смачні виходять на грилі, а в нас ні. А причина в правильному маринаді :). Дуже смачно! Дякую!!!

    ВідповістиВидалити