Моя коліжанка Оксана готувала дуже смачний яблучний торт, який не треба пекти. Просто готуєш крем з яблук та сметани і перекладаєш печиво Марія цим кремом.
Я його теж робила, всім дуже сподобався. Тому рецепт обов'язково тут в блозі викладаю:
Отже, нам знадобиться:
- 300г печива Марія
- 1 пачка сметани 20% (450-500г)
- 0,5 скл. цукру
- 1 пачка ванільного цукру
- 1 кг яблук
- кориця, лимонна цедра за смаком
Яблука почистити і натерти на слайдері, щоб вийшли такі тонкі плястерка, або на найгрубшій терці.
Сметану вилити в каструлю, додати цукор, ванільний цукор, цедру лимона, перемішати і довести до кипіння. Як закипить, одразу всипати яблука і тушкувати 10-15 хв до готовності яблук, не забувати помішувати. Відставити, додати корицю, перемішати, охолодити.
У форму викладати шар печива Марія, шар яблучного крему (останній шар має бути крем).
Прикрасити за бажанням. Поставити в холодне місце на 8 годин.
виглядає тортик апетитно і рецепт простий. мушу спробувати!
ВідповістиВидалитиА не знаєте чи варто пробувати з печивом Савоярді? Нам його багато подарували, а крім тірамісу не знаю що ще з нього готувати. Так саме мені не смакує. Наперед дякую!
ВідповістиВидалитиЗ печивом Савоярді буде просто бомбезно!!! Спробуйте, не пожалкуєте, бо воно однозначно смачніше за печиво Марія.
ВидалитиСавоярді достатньо грубі, тому шар яблучного крему має бути теж грубий.
о, дуже Вам дякую!
Видалитидуже подобається ваш блог! Ви надзвичайні :)
Дякую. Готуйте на здоров'я :)
ВидалитиДякую я спробувала приготувати і знаєте вишло тепер я всім своїм подругам кажу якщо незнаєте який торт приготувати вибирайте орт яблучний який не потрбно пекти
Видалитидуже смачно виходить,дякую за рецепт)))
ВідповістиВидалитиНа здоров'я!
Видалити