вівторок, березня 8

Апельсинові мафіни


Простий рецепт мафінів.

  • 2 яйця
  • 3/4 скл. цукру
  • 100 г розтопленого масла
  • цедра 1 апельсина
  • 100 мл. апельсинового соку
  • 1 скл. борошна
  • 1,5 ч.л. порошку до печива
  • 2 ст.л. сухого маку
  • ванільний цукор
Знімаємо цедру з апельсина і витискаємо сік. Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром, додаємо розтоплене масло і апельсиновий сік, міксуємо. Додаємо просіяне борошно, порошок до печива, цедру апельсина і сухий мак, вимішуємо. Розподіляємо по формах і печемо у попередньо нагрітій до 200 гр. духовці 15-20 хв. 
Смачного! 

2 коментарі:

  1. Сьогодні пекла мафіни по вашому рецепту.Я ще додала подрібнених горішків.Вийшло дуже смачно.Правда трошки вийшли маленькі.Підросли не на всю висоту форми.Можливо цей рецепт не на 12 стандартних, а на меншу кількість.Дуже дякую!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Вони в мене теж виходять не дуже високі та великі. Саме такі, як на фото.

    ВідповістиВидалити