четвер, березня 3

Простий рецепт тушкованого кабачка

Сьогодні згадала про кабачок, який ще з літа лежить в морозилці і чекає свого часу.
Думаю, що всі вміють тушкувати кабачок :) Але я подам свій рецепт, як ідею для вас, щоб ви прочитали і сказали: "О, треба стушити кабачок і згадати про літо!"

Простий рецепт тушкованого кабачка.



На 2 порції беру:
  • 1 середню цибулину
  • 1 середню морквину
  • 4 зубчики часнику
  • 1 невеликий кабачок (важко оцінити розмір, бо я заморожую вже порізаний кубиками)
  • олія, сіль, перець
На олії підтушковую порізану кубиками цибулину і натерту на крупній терці морквину, потім додаю дрібно порізаний часник і кабачок кубиками, солю, перчу і доводжу до готовності. Можна додати ложку домашньої сметани, томатну пасту, порізану зелень. Звичайно свіжий кабачок приготується швидко, а заморожений не є такий соковитий, тому я  тричі доливала воду і  тушкувала приблизно 25 хв. 
Ми їли кабачок з підсушеним у тостері хлібом.

Немає коментарів:

Дописати коментар