суботу, листопада 29

Яєчня з цибулею та шпондером


Швидкий недільний сніданок - яєчня з цибулею та шпондером.
На сковорідку викладаємо нарізаний шпондер, на середньому вогні обсмажуємо його і відкладаємо. У жирі, що виділився при смаженні шпондера, підтушковуємо нарізану пів кружальцями цибулю. Додаємо на сковорідку шпондер і яйця, солимо і перчимо до смаку.

Я накриваю сковорідку кришкою, щоб яйця прихопилися зверху, але жовток всередині, щоб залишився рідкий. 

Ще люблю готувати яєчню з обсмаженими печерицями, а влітку з помідорами. Ну і час від часу смажу яєчню з відвареною картоплею, нарізаною грубими скибочками.


Немає коментарів:

Дописати коментар