Пекла нещодавно такий тонкий простий пляцок з ревеневим мусом на листковому тісті. Дуже смачний зранку з кавою.
Для круглого тарта діаметром 30 см необхідно:
- 250г готового листкового (слоєного) тіста
- 500г ревеню
- 100 г цукру
Ревінь помити, нарізати шматочками 1 см, засипати цукром і відставити на 30хв, щоб пустив сік. Потім поставити на невеликий вогонь і варити до однорідної консистенції. Я додала ще 100г води, бо було дуже мало соку. Варила 20хв, постійно помішувала, вода вся википіла. Пробуйте на цукор, якщо вам несолодке, додайте більше цукру.
Готове листкове тісто розкачати і викласти на пергаментний папір у форму для випічки. Пекти спочатку тісто без начинки 10 хв у попередньо розігрітій до 200 гр духовці. Потім викласти на тісто готовий мус і пекти ще 15 хв до готовності при 200 гр.
Немає коментарів:
Дописати коментар