середа, квітня 16
Печена картопля з прянощами
Таку картоплю я зазвичай печу до шашлика. Вона виходить дуже смачна, з'їдають моментально.
Картоплю треба добре помити, розрізати навпіл. Налити в тарілку олію і макати половинки картоплі розрізаною частиною в цю олію, викладати у форму для випікання (розрізаною і змащеною частиною догори звичайно). Зверху картоплю треба посолити та присипати різними сухими прянощами до смаку: орегано, базилік, кмин, червона паприка, перець чілі, сушений кріп, петрушка, часник.
Пекти у розігрітій до 200гр духовці протягом години. Потім можна виключити духовку і залишити картоплю в ній ще на 30хв.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар