Осінь. Яблучна пора. Раджу приготувати яблука у листковому тісті. Це дуже просто і дуже швидко. Найголовніше в даному випадку мати якісне листкове тісто.
На 12 штук:
- 0,5 кг листкового тіста
- 6 великих яблук
- густий мед
- родзинки
Тісто розкачуємо і нарізаємо 12 квадратів розміром приблизно 10см*10см. Чистимо яблука, розрізаємо навпіл, виймаємо насіння. Кладемо половинку яблука на тісто, зрізом догори. В ямку, де було насіння, кладемо чайну ложечку густого меду і родзинки. Загортаємо кутики тіста догори, як на фото.
Печемо у попередньо розігрітій до 200 гр. духовці протягом 18-20 хв. в режимі "обдув". Якщо в духовці немає такого режиму, час випічки може трохи збільшитися.
З листкового тіста можна ще зробити круасани з шоколадом. До ранкової кави якраз те, що треба!
Дуже дякую за рецепт! Смакота. Я ще додавала горіхи в деякі тістечка крім родзинок - теж класно.
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Це один з моїх улюблених рецептів: дуже швидко, просто і всім подобається :)
ВідповістиВидалити