четвер, червня 7
Простий рецепт макаронів зі шпинатом.
Пропоную приготувати макарони зі шпинатом. Рецепт простий, готується швидко і до того ж макарони зі шпинатом виходять дуже смачні.
Доводимо у каструлі воду до кипіння, підсолюємо і всипаємо макарони. Я завжди варю макарони рівно стільки хвилин, скільки вказано на пачці. Стараюся не варити довше, бо нема гіршого за розварені, важкі для травлення макарони.
Поки макарони варяться, перебираємо і добре миємо листя шпинату. На велику сковорідку наливаємо трохи оливкової олії, кладемо листочки шпинату і накриваємо сковорідку кришкою. Залишаємо на одну-дві хвилини, за цей час шпинат повинен зм'якнути.
Знімаємо шпинат з вогню, солимо його, перчимо, додаємо дрібно порізаний молодий часник, всипаємо зварені макарони, перемішуємо. Розкладаємо макарони зі шпинатом по тарілках, скроплюємо зверху оливковою олією і насолоджуємося простою смачною стравою.
За бажанням до макаронів зі шпинатом можна додати потертого сиру і чайну ложечку соусу песто. Смачного!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар