четвер, червня 7

Простий рецепт макаронів зі шпинатом.


Пропоную приготувати макарони зі шпинатом. Рецепт простий, готується швидко і до того ж макарони зі шпинатом виходять дуже смачні.

Доводимо у каструлі воду до кипіння, підсолюємо і всипаємо макарони. Я завжди варю макарони рівно стільки хвилин, скільки вказано на пачці. Стараюся не варити довше, бо нема гіршого за розварені, важкі для травлення макарони.

Поки макарони варяться, перебираємо і добре миємо листя шпинату. На велику сковорідку наливаємо трохи оливкової олії, кладемо листочки шпинату і накриваємо сковорідку кришкою. Залишаємо на одну-дві хвилини, за цей час шпинат повинен зм'якнути.

Знімаємо шпинат з вогню, солимо його, перчимо, додаємо дрібно порізаний молодий часник,   всипаємо зварені макарони, перемішуємо. Розкладаємо макарони зі шпинатом по тарілках, скроплюємо зверху оливковою олією і насолоджуємося простою смачною стравою.

За бажанням до макаронів зі шпинатом можна додати потертого сиру і чайну ложечку соусу песто. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар