вівторок, квітня 11
Паска і ковбаска
Цього року печу паску за перевіреним рецептом, який можна знайти за цим посиланням. Дуже смачна паска виходить, тісто легко міситься, в розрізі гарна, не кришиться при розрізанні. Рецепт розрахований на 3 невеликі паски, тому коригуйте пропорції.
Завтра будемо робити і вудити ковбасу. Завжди робимо за цим рецептом, а завтра хочемо поекспериментувати і зробити чисту яловичу ковбасу з шматочками сала і цілими зернами гірчиці, без додавання свинини. Вудити будемо на суміші щепи букової і яблуневої, люблю колір і аромат, який вона дає.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Доброго дня! Вже другий рік печу паску саме за цим рецептом і не можу нею натішитись! Ну дуууже смачна! ))) Щиро вдячна Вам за чудовий рецепт!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я, Інна!
Видалити