четвер, червня 12
Рис з броколі, грибами та стручковою квасолею
Смачний обід нашвидкуруч. Рис з броколі, печерицями та стручковою квасолею.
В даному випадку я використовувала заморожені овочі та рис супер-басматі (так вказано на упаковці).
Рис відварюю до готовності в пропорції 1 рису/1,5 води, сіль за смаком. Доводжу до кипіння на сильному вогні, потім зменшую до мінімуму вогонь та слідкую, щоб вода не випарувалася і рис не пригорів. Якщо залишається на дні каструлі ще трішки води, виключаю вогонь і залишаю рис "доходити". За кілька хвилин рис вбере усю воду та залишиться розсипчастим.
У великій сковорідці на олії швидко обсмажую порізану кубиками цибулю та порізані шматочками печериці, потім додаю заморожену броколі та стручкову квасолю, постійно перемішую, солю та перчу до смаку.
Овочі доводжу до готовності та гарячими змішую з відвареним рисом.
Якщо використовувати свіжі броколі та стручкову квасолю, їх необхідно попередньо відварити у підсоленій воді до напівготовності, а вже потім легко обсмажити.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар