Дуже смачна соковита яловичина виходить за цим рецептом. Рекомендую приготувати.
- яловичина
- морква
- цибуля
- олія, сіль, перець, сухе орегано
Яловичину нарізуємо крупними шматками, обсмажуємо на олії до золотистої скоринки, викладаємо у форму для запікання, солимо і перчимо зверху.
На тій самій сковорідці обсмажуємо на олії цибулю нарізану півкільцями та моркву нарізану крупною соломкою. Викладаємо обсмажені овочі у форму до м'яса, посипаємо орегано і заливаємо дуже гарячою водою так, щоб вона тільки покрила м'ясо.
Ставимо у попередньо розігріту до температури 200гр духовку на 1,5-2 години. За цей час м'ясо стане дуже м'яким, а овочі не втратять свою форму.
Подаємо з гарніром та салатом.
Доброго вечора!Чи накриваєте в його кришкою?
ВідповістиВидалитиТак, треба накривати кришкою.
ВидалитиСмакота! Вже декілька разів готувала. Синочок (2 роки) виїдає моркву :)))
ВідповістиВидалитиЯ теж дуже люблю яловичину за цим рецептом.
Видалити