Закуска з цибулі в бальзамічному оцті добре підходить до м'ясних та печінкових паштетів, запеченого м'яса та різних сирів.
Необхідні продукти:
- синя цибуля
- сіль, перець
- сухий тим'ян (чабрець)
- бальзамічний оцет, олія
Цибулю почистити, помити, розрізати на 4 частини і викласти у форму для запікання. Посолити, поперчити, додати сухий тим'ян (продається у відділі зі спеціями), скропити бальзамічним оцтом та оливковою олією.
Пекти при 190гр приблизно 30-35хв.
Коли я бачу, що цибуля згори вже готова, то витягую форму і акуратно перевертаю цибулю на другий бік, тоді вона рівномірно пропікається і просочується оцтом та олією.
Немає коментарів:
Дописати коментар