На наступний день я була як та редиска в шампанському, що на фото :)
Що ми готували:
- Гарбузову зупу-пюре
- Пиріг з сирного тіста
- обсмажені в клярі кабачки та цвітна капуста
- Дуже смачний вийшов хліб (в 9 ранку замісила, 16.30 витягнула з духовки).
- З шашликами пеклися шматочки баклажанів, помідорів, солодкого перцю та сала.
- Грецький салат був дуже-дуже смачний. Приготований одразу перед подачею, з додаванням листя шпинату, сушеного базиліку, а решта все по рецепту: фета, оливки, огірки, помідори, солодкий червоний перець, оливкова олія і бальзамічний оцет.
- Вина дня: Барбера і Дольчетто, характерні вина італійського регіону П'ємонт.
- на десерт ми смакували тірамісу і морозиво з полуницями
Немає коментарів:
Дописати коментар