Чи ви вже відкрили шашличний сезон?
Пропоную приготувати до шашлику дуже смачну печену картоплю скибочками. Ароматна скоринка зверху і м'яка середина, ще й просто готується.
Приготування картоплі.
Картоплю в мундирах довести до кипіння і варити 15 хв. Злити воду, розрізати картоплю на 4 частини. Приготувати такий соус: оливкова олія першого холодного відтиску, мелений чорний і червоний перець, сушені трави (базилік, майоран, тим'ян, орегано або суміш італійських трав). Скупати картоплю у цьому соусі, викласти на бритванку, посолити зверху грубою сіллю і запікати при температурі 200 гр до готовності, приблизно 30хв.
Я готую шашлик дуже просто: свинну шию нарізаю крупними шматками, додаю приправу до шашлику і заливаю кефіром. Потім ставлю в холодильник, щоб шашлик замаринувався, на кілька годин, а краще на ніч. На 1кг м'яса беру одну пачку приправи до шашлику і 1 склянку кефіру, але найголовніше звичайно - це якісне м'ясо.
Готувала шашлик за вашим рецептом,-вийшов досить смачний,м"яке м"ясо ,добре промаринувалося.Щиро дякую за гарні поради.
ВідповістиВидалитиСогодні хочу картопельку запекти :)
Цікава ваша сторінка,натхнення вам і удачі:))))
Марічка, дякую за теплі слова!
ВідповістиВидалитизбираємось під новий рік посмакувати шашликом і печеною картоплею. оскільки чоловік відповідальний за мясо, то пораджу йому замаринувати у кефірі ( а чи йогурт не може бути заміною?) а я запечу картоплю за вашим рецептом: люблю готувати щось новеньке. дякую вам за рецепти і бажаю щасливого нового року
ВідповістиВидалитикефір можна замінити натуральним йогуртом без барвників.
Видалитидякую вам за побажання :) вам теж гарного нового року і веселих свят.
Все вийшло смачно: і шашлик, і картопля. Гарного вам Різдва!
ВідповістиВидалитиДякую за побажання :)
ВидалитиВам теж гарного Різдва! Смачних приємних сімейних святкувань!