пʼятниця, лютого 3
Зупа горохова з пиріжками
У нас сьогодні на обід горохова зупа з пиріжками за цим рецептом.
Горохову зупу готувати дуже-дуже просто і смак в неї такий справжній зимовий. Якраз те, що треба, коли за вікном мороз -28 градусів!
Горох для зупи я залила водою та залишила на ніч. Зранку зварила горох до готовності (десь хвилин 45), а потім зробила з нього блендером пюре. Засмажила на олїі велику цибулину, два зубчики часнику та дві морквини. Зварила картоплю, додала засмажку і горохове пюре - зупа готова. Смачного!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Дякую за чудовий простий рецепт!!! Натрапила сьогодні на Ваш блог! Згадала рецепт хліба - більше 15 років тому пекла, син нагадав. Саме такий, як у вас. Пригадала, спекла + пиріжки (теж наші рецепти співпали!) Дуже душевно написано і дійсно прості домашні страви - мамині))) ДЯКУЮ!
ВідповістиВидалити