Вдалий варіант легкої вечері - смачний салат з курячим філе, помідорами і пармезаном.
Для салату:
- листя салату
- помідори чері
- куряче філе
- 5 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- сир пармезан
Для заправки:
- 5 ст. л. оливкової олії
- 2 ст. л. бальзамічного оцту
- 2 зубчики подрібненого часнику
- сіль, перець
Куряче філе нарізаємо поздовж полосками, маринуємо у соєвому соусі та бальзамічному оцті. Можна готувати м'ясо вже через 30 хв, але найкраще залишити його в маринаді на ніч.
На сковорідці розігріваємо олію, обсмажуємо шматочки філе на середньому вогні до готовності.
Викладаємо на тарілку листя салату, розрізані навпіл помідори чері, шматочки обсмаженого курячого філе і поливаємо заправкою. Для заправки ретельно змішуємо усі інгредієнти. Зверху салат посипаємо пармезаном, натертим або тонко нарізаним.
Немає коментарів:
Дописати коментар