Смачний салат з буряком і сиром фета. Рецепт нижче:
- листя салату
- відварений або запечений буряк
- сир фета
- грецькі горіхи
Для заправки:
- 1 ст. л. фрунцузької гірчиці в зернах
- 1 ч. л. меду натурального
- 4 ст. л. олії оливкової
- 1 ст. л. лимонного соку або бальзамічного оцту
- сіль, перець
Буряк попередньо відварюємо або запікаємо у фользі до готовності, чистимо і нарізаємо скибочками.
Грецькі горіхи підсмажуємо на сухій сковорідці, помішуючи. Коли вони легко зарум'яняться, викладаємо на тарілку, посипаємо сіллю і перемішуємо.
Для заправки змішуємо усі інгредієнти.
Викладаємо на тарілку листя салату, скибочки буряка, фету, горіхи і поливаємо заправкою.
Немає коментарів:
Дописати коментар