Таку зупу з броколі я вже вкотре варю на вечерю, дуже нам смакує і швидко готується.
- 1 середня морквина
- 1 цибулина
- 1 невеликий корінь селери
- 4 середніх картоплини
- 80 г рису довгозернистого
- 400г замороженої броколі
- кріп, петрушка
- тушівка зі свинини (не обов'язково)
У каструлю налити 2,5 л води, довести до кипіння та покласти у каструлю нарізану цибулю, селеру та моркву, посолити. Варити на невеликому вогні 10 хв, потім додати нарізану картоплю, всипати промитий рис та варити ще 15 хв. Додати у майже готову зупу домашню тушівку зі свинини та заморожену броколі, почекати коли зупа знову закипить і варити ще 3-5хв. Відставити зупу з вогню та додати зелень петрушки і кропу.
Немає коментарів:
Дописати коментар