- 3 помідори
- 3 огірки
- 2 солодких (болгарських) перчини
- 200 г сиру фета або бринзи
- 1 червона солодка цибулина
- 20 шт. оливок без кісточок
- 2 ст.л. олії
- перець, трохи солі
- бальзамічний оцет
Помідори, огірки, перець, сир порізати крупними кубиками. Цибулину нарізати півкільцями (у нас не було солодкої цибулі, тому ми використали зелену). Якщо взяти болгарський перець жовтого кольору, а оливки чорні - то цей салат буде дуже гарний в кольорі!
Для заправки змішати олію, сіль, перець і бальзамічний оцет до смаку. На мою думку цей салат дуже смачний власне з бальзамічним оцетом, ніякий лимонний сік чи звичайний оцет не можуть так вигідно відтінити смак цих овочів.
Для заправки змішати олію, сіль, перець і бальзамічний оцет до смаку. На мою думку цей салат дуже смачний власне з бальзамічним оцетом, ніякий лимонний сік чи звичайний оцет не можуть так вигідно відтінити смак цих овочів.
У салатник викласти порізані овочі, сир, оливки, цибулю і залити заправкою. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар